Notícies

L'Academia Galega do Audiovisual projecta les obres guanyadores dels IX Premis Gaudí

 academiagallega

L'Academia Galega do Audiovisual, en col·laboració amb l'Acadèmia del Cinema Català i el Centro Dramático Galego, ofereixen al públic gallec les sis pel·lícules guanyadores de la passada edició dels Premis Gaudí. 

El Salón Teatro de Galícia acollirà les projeccions de les pel·lícules guanyadores dels IX Premis Gaudí, entre les quals es troben Un monstre em ve a veure (J.A. Bayona, 2016), que es va emportar 8 premis; La propera pell (Isaki Lacuesta, Isa Campo, 2016), que va guanyar el Premi a la Millor Pel·lícula, Millor Guió i Millor Actriu Protagonista per Emma Suárez; o la pel·lícula d'animació Ozzy (Alberto Rodríguez, 2016). 

Les projeccions començaran el dilluns 23 d'octubre amb el curtmetratge Timecode (Juanjo Giménez, 2016), seguit del llargmetratge d'animació Ozzy  (Alberto Rodríguez, 2016). L'endemà es projectarà Ebre, del bressol a la batalla (Román Parrado, 2016) i La propera pell (Isaki Lacuesta, Isa Campo, 2016). Tancaran el cicle, el dimecres 25 d'octubre, Alcaldessa (Pau Faus, 2016) i Un monstre em ve a veure (J.A. Bayona, 2016). 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat